EM-FESTEN I GÖTEBORG

EM-FESTEN GÖTEBORG 2016 - 333 COMPANY

I maj 2016 blev förhandlingarna om Bananpiren i Göteborg klara och Brandspot stod som nya hyresvärdar – Det första uppdraget på agendan var bara veckor bort och då kopplades 333 in genom ett samarbete med Mats Nordströms Quality Catering.  Carl och Arash från 333 trädde in som driftchefer för piren för hela sommaren under Quality Caterings flagg och jobbade sedan nonstop i nära samarbete med Bananpiren för att färdigställa och genomföra stadens officiella EM-Fest 2016!

Brandspot stod som avsändare och i vår roll som driftchefer ansvarade vi för all servering, beställningsansvar, budgetering, schemaläggning, rekrytering av personal i samarbete med existerande partners samt all försäljning av dryck på området som hade kapacitet för 7000+ besökare. De tre matcherna blev sedan folkfester i ordets sanna bemärkelse och vi kan inte annat än tacka alla fantastiska gäster vi hade äran att ta hand om under denna period!

Arash och Carls roller som driftchefer fortsatte efter EM-Festen direkt då vi tog med oss klubben Colors till piren och genomförde sex stycken magiska klubbkvällar, som trots uselt sommar-väder lyckades skapa fest och dans i sann Colors-anda!

Samarbetspartners:
Quality Catering, Brandspot, Bananpiren/Frihamnen Arena, Edrington, Carlsberg
Projektledare, Driftchefer & Platsansvariga: Carl Martinsson & Arash Charkhizadeh

EM-FESTEN GÖTEBORG 2016 - 333 COMPANY