RÖRLIG BILD/VIDEOPRODUKTION

333-Rasmus Brandin-Videoproduktion

333 Company har alltid fungerat som en paraplyorganisation där vi förmedlar helhetslösningar till kunder och samarbetspartners. Under åren har vi producerat grafik, foto, layout och rörlig bild till ett flertal projekt och 2018 har vi nu officiellt tagit in Rasmus Brandin som ansvarig för denna del av företaget. Nedan följer ett urval av 333’s videoproduktioner – Rasmus står bakom alla projekten om inget annat anges.

 

Brooklyn Brewery x Gothenburg Filmfestival 2018
Event/promovideo åt Brooklyn Brewery från invigningsfesten av Gothenburg Filmfestival 2018 på Gothenburg Filmstudios med bland annat Cherrie live på scen.

 

Joeelg Backdrop-visuals – Ingen Tid
Rasmus skapade omslaget och den grafiska profilen för Joeelg’s debutsingel “Ingen Tid”. I samband med releasefesten för singeln skapades också backdrop-visuals till liveframträdandet som sedan användes för att posta låten på Youtube.

 

Hollywood.se – Pivotofakie
Team/tourvideo filmad under resa till Prag, producerad åt Hollywood.se

 

 Roffe Ruff – 1000 Mil (Officiell Video)
Musikvideo åt Roffe Ruff’s singel “1000 Mil”. Filmad, klippt och redigerad av Carl Martinsson efter bildmanus av Roffe själv.

 

 


Ett inlägg delat av JOEELG (@joeelg)

Social Media-content 333 Label
Rasmus producerar löpande social media-content i videoformat åt 333’s label-avdelning och produktioner åt Petrus och Kapten Röd står på tur att skapas under våren.

 

Samarbetspartners:
Hollywood.se, Brooklyn Brewery, Olofsson Management, Joeelg