STAY OUT WEST: BANANPIREN 2017

STAY OUT WEST: BANANPIREN - FOTO: Hilda Arneman

Sommaren 2017 markerade elfte omgången för festivalen Way Out West. Nytt för året var en markant större satsning på det egna Stay Out West-området på Bananpiren och vi på 333 Company hade hand om mat- och dryckesförsäljningen såväl som allmänt driftansvar ihop med närvarande partners. Hela pirens primära område aktiverades och totalt huserade vi över 9000 gäster per kväll. Projektet inkluderade allt från planering av infrastrukturen, dryckesområdet, placering av barer, kassor och matområdet till personalrekrytering, budgetering, inköp och drift. Månader av förberedelser och tre intensiva, fantastiskt roliga dygn av utförande.

Huvudsakliga partners för projektet inkluderade Dunderbjörn, Quality Catering, Luger givetvis, Norrlands Guld och Pistonhead genom Spendrups, Absolut Vodka m.fl.

Carl skötte förberedelserna och de primära förhandlingarna ihop med Mats Nordström från Quality Catering och under drift fördelades ansvaret på Carl, Arash, Ivan och vår konstanta medarbetare Aron Buzas.

Samarbetspartners:
Luger, Quality Catering, Dunderbjörn, Spendrups, Pernod Ricard, Brämhults mf.l
Projektledare, Driftchefer & Platsansvariga:
Carl Martinsson, Ivan Larsson, Arash Charkhizadeh och Aron Buzas

STAY OUT WEST: BANANPIREN - 105:AN - FOTO: Way Out West