ZOO TATTOO – Arbete i urval

ZOO TATTOO

Hösten 2014 ingick vi ett samarbete med Zoo Tattoo, som efter 3års verksamhet ville renovera både sin lokal samt sin online-närvaro och marknadsföring överlag. Vi gick in som arbetsledare för detta och byggde om studion efter egen design, tog över deras sociala media-kanaler och jobbar dagligen med dessa samt arrangemang inuti studion på regelbunden basis. Studions delägare Fredrik Ojala har sedan detta samarbete påbörjats även börjat jobba med oss som del av 333 Company.
Nedan följer några arbeten för Zoo Tattoo i urval.

ZOO TATTOO NYINVIGNING

ZOO TATTOO

Efter en totalrenovering av lokalen och en ny hyresgäst i form av Cleancut Barbershop som ny granne var det hög tid att ställa till med fest! Med hjälp av Pilsner Urquell och Fireball bjöd vi först in alla gäster till studion och efteråt höll vi efterfest på Yaki-Da med DJ Large bakom skivspelarna.

Projektledare: Ivan Larsson (Renovering och Arbetsledare),
Carl Martinsson (Social, Marknadsföring och Event)
Fotograf:
Therese Kockum

 

ZOO TATTOO X MAJLS POP-UP SHOP

ZOO TATTOO MAJLS

Som en del i Zoo Tattoos nylansering började studion aktivt jobba med andra typer av varumärken och bland dessa finns klädmärket Majls som under en dag hade pop-up shop i studion med specialerbjudanden i kombination med att Zoo Tattoo körde förmånliga drop-in priser hela dagen.

Samarbetspartner: Majls
Projektledare:
Fredrik Ojala & Carl Martinsson

ZOO TATTOO MAJLS